Χανιά: Έξι φορτηγά απορρίμματα συγκεντρώθηκαν από την Δυτική Τάφρο της πόλης

Κρήτη
Χανιά: Έξι φορτηγά απορρίμματα συγκεντρώθηκαν από την Δυτική Τάφρο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συνεργεία προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης

Περισσότερα από 6 φορτηγά απορριμμάτων, συγκεντρώθηκαν από εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποίησαν συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Χανίων και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Ενετικής τάφρου της πόλης και περιμετρικά της οδού Πειραιώς στο κέντρο της πόλης.

Τα συνεργεία προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης, τα οποία όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση παρέμεναν παραμελημένα για χρόνια.

Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα περιμετρικά της παλιάς πόλης, στην οδό Πόρτου, στον Προμαχώνα του Αγίου Δημητρίου καθώς και σε συνοικίες της πόλης, ενώ σε γραπτή του δήλωση ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Ο εκτεταμένος καθαρισμός περιοχών εντός και εκτός του κέντρου του δήμου μας, δεν κατεβαίνει ποτέ χαμηλά στην ατζέντα μας, ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει. Πέρυσι, με συντονισμένους και εις βάθους καθαρισμούς προσεγγίσαμε σημεία απροσπέλαστα για χρόνια. Φέτος, φροντίζουμε να τα διατηρήσουμε και φυσικά θα συνεχίσουμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News