Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά: Θετική ανταπόκριση στο αίτημα παραχώρησης εγκαταστάσεων του πρώην ΚΤΕΟ Ταυρωνίτη

Κρήτη
Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά: Θετική ανταπόκριση στο αίτημα παραχώρησης εγκαταστάσεων του πρώην ΚΤΕΟ Ταυρωνίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε στο εν λόγω αίτημα, με την προϋπόθεση εύρεσης κατάλληλης νομικής φόρμουλας, με δεδομένο το ιδιότυπο καθεστώς το οποίο υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή πραγματοποιήθηκε  χθες, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σύσκεψη, με θέμα το αίτημα Δήμου Πλατανιά σε ότι αφορά την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΚΤΕΟ Ταυρωνίτη όπου στεγάζονται τα εργαστήρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά. 

Φωτογραφία απο την χθεσινή σύσκεψη

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαιτζάκης, η Εντεταλμένη  Περιφερειακή  Σύμβουλος στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού κα Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του Δήμου Πλατανιά κ. Γιάννης Δαράκης, ο Νομικός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Μπάμπης Πιτσιγαυδάκης, όπως και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η όποια απόφαση ληφθεί θα διασφαλίσει την συνέχεια της λειτουργίας του σχολείου, καθώς και τη δυνατότητα του Δήμου Πλατανιά να διαθέτει πιστώσεις για την συντήρηση και την βελτίωση των εγκαταστάσεων του, με δεδομένο ότι η εν λόγω εκπαιδευτική μονάδα επιτελεί, χάρις στην αφοσίωση των διδασκόντων, πολύ σημαντικό έργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News