Χανιά: Τροχαίο στον Σταυρό Ακρωτηρίου με τραυματισμούς (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Τροχαίο στον Σταυρό Ακρωτηρίου με τραυματισμούς (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου στον Σταυρό Ακρωτηρίου 

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου, σε ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, αστυνομία αλλά και τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Αμερικανικής Βάσης της Σούδας, μετά από τροχαία ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη Αμερικανός που υπηρετεί στη βάση.

Στην επαρχιακή οδό από Κουνουπιδιανά προς Σταυρό Ακρωτηρίου, στη διασταύρωση για την παραλία, το ΙΧ που οδηγούσε ο Αμερικανός συγκρούστηκε με ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ωστόσο για καλή τύχη οδηγών και συνεπιβάτιδας, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να βγουν με ασφάλεια από τα οχήματα, επενέβη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν επίσης, δύο ασθενοφόρα και ΙΧ του ΕΚΑΒ όπως και ασθενοφόρα και πυροσβεστικό όχημα της Αμερικανικής βάσης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος για το οποίο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Κάτοικοι της περιοχής πάντως που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος, ανέφεραν πως παρά το γεγονός ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ο δρόμος δεν είναι ασφαλής, πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News