Λάρισα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του 22χρονου Χανιώτη

Κρήτη
Λάρισα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του 22χρονου Χανιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του 22χρονου φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη με καταγωγή από τα Χανιά, που καταπλακώθηκε από τοιχίο ετοιμόρροπου σπιτιού στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του 22χρονου φοιτητή, Νίκου Μπιτσάκη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, που διεξήγαγε την ιατροδικαστική εξέταση , επισήμανε στο larissanet.gr πως ο 22χρονος έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση από δομικό υλικό.

Πλέον, η σορός του 22χρονου αναμένεται να μεταφερθεί στα Χανιά, όπου η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 3 μ.μ. στον τόπο καταγωγής του, στα Κατσιφαριανά.

Τρισάγιο για τον άτυχο Χανιώτη

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε, το πρωί της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου, το τρισάγιο στη μνήμη του 22χρονου φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη. Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία πνοή του, επί της οδού Ασκληπιού κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων, βρέθηκαν γείτονες μα και φίλοι του Νίκου κρατώντας από ένα κερί στο χέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News