Χανιά

Πολάκης για γηροκομείο Αγίας Σκεπής: Παρακολουθώ αηδιασμένος τις εξέλιξεις

«Πραγματικά με συγκίνηση παρακολουθούσα τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας της Παπαδάκη την ασυμβίβαστη στάση της» τόνισε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

 Την δικιά του άποψη για την υπόθεση του γηροκομείου “Αγία Σκέπη” εξέφρασε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Μεταξύ άλλων αναφέρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον ρόλο στην υπόθεση της χανιώτισσας δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη, ενώ εύχεται να αποδοθεί σύντομα δικαοσύνη.

 «Παρακολουθώ αηδιασμένος τις εξελίξεις  σχετικά με την υπόθεση του Γηροκομείου της Αγίας Σκέπης. Γροθιά στο στομάχι η βιαιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά  στους δυστυχείς υπερήλικες. 

Σε όλους  μένει μια πικρή γεύση όχι μόνο από τα τεκταινόμενα αλλά και για  τον τεράστιο χρόνο που χρειάστηκε προκειμένου  να αποδοθούν κατηγορίες , αφού το θέμα έχει αναδειχθεί πριν από πάρα πολύ καιρό.

Πραγματικά με συγκίνηση παρακολουθούσα τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας της Παπαδάκη την ασυμβίβαστη στάση της , το θάρρος που επέδειξε απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και  προσωπικές απειλές τόσο στην περίπτωση του Γηροκομείου, όσο και στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού ΑΜΕΑ, που οδήγησε στην προφυλάκιση τους ενόχους.

Τιμή για το δικηγορικό σώμα και τα Χανιά τέτοιοι  ευσυνείδητοι δικηγόροι.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν με εκπλήσσει  η εμπλοκή του γενικού γιατρού στην υπόθεση  μιας και επί των ημερών μας διαπιστώθηκε σειρά  παράνομων η συνταγογραφήσεων   που έκανε  για υλικά κολοστομίας  χρησιμοποιώντας  την ίδια φωτογραφία για ανθρώπους που ουδέποτε είχαν υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση και που φυσικά του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ελπίζω και εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη , όχι μόνο για τις δυστυχείς  που έφυγαν και τους συγγενείς τους, αλλά και για να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια κολαστήρια.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια