Χανιά: Για μια εβδομάδα θα παραμείνει κλειστό το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας

Κρήτη
Χανιά: Για μια εβδομάδα θα παραμείνει κλειστό το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου θα παραμείνει κλειστό το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας όπως έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα 17 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, λόγω εργασιών τοΤμήμα Αδειών Κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστό, ενώ το Τμήμα Αδειών Οδήγησης θα λειτουργεί κανονικά.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 17-1-2022 έως και την Κυριακή 23-1-2022 θα πραγματοποιηθούν από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εργασίες μετάπτωσης στο νέο πληροφοριακό σύστημα χωρίς τη δυνατότητα πρόσβασης στο μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμενο σύστημα.

Κατά το χρονικό διάστημα αυτό :

  • Το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας της υπηρεσίας δεν θα δέχεται το κοινό για τα θέματα αρμοδιότητάς του.
  • Το Τμήμα Αδειών Οδήγησης θα λειτουργεί κανονικά. Δεν θα γίνονται δεκτές μόνο οι καταθέσεις νέων Δελτίων Εκπαίδευσης και Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών (ΔΕΕ)».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News