Χανιά

Κίσσαμος: Οι Παιδικοί Σταθμοί Κισσάμου, Γραμβούσας και Πλατάνου θα ανοίξουν κανονικά την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κισσάμου, βάσει πάντα των οδηγιών του ΕΟΔΥ και για την ασφαλή λειτουργία τους, θα συνεχίσουν να τηρούνται αυξημένα όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει ότι οι Παιδικοί Σταθμοί Κισσάμου, Γραμβούσας και Πλατάνου θα ανοίξουν κανονικά την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

« Λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον και της ύπαρξης πολλών ασυμπτωματικών θετικών κρουσμάτων ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σταθμών, συστήνεται πριν την προσέλευσή τους το πρωί της Δευτέρας, τα παιδιά να έχουν υποβληθεί από τους γονείς τους σε ένα διαγνωστικό έλεγχο με την διενέργεια ενός αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) και να έχουν θερμομετρηθεί.

Σε περίπτωση που, ακόμα και αν το αποτέλεσμα του τεστ είναι αρνητικό και το παιδί είναι απύρετο, εμφανίζει όμως σχετικά συμπτώματα όπως καταρροή κ.λ.π.,  συστήνεται για προληπτικούς λόγους να παραμείνει στο σπίτι.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όλο το προσωπικό και των τριών Παιδικών Σταθμών (εμβολιασμένοι και μη), πριν την προσέλευση στην εργασία τους, θα υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό με την διενέργεια rapid test αντιγόνου.

Σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κισσάμου, βάσει πάντα των οδηγιών του ΕΟΔΥ και  για την ασφαλή λειτουργία τους, θα συνεχίσουν να τηρούνται αυξημένα όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού.

Με επίγνωση των δυσκολιών και των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνει η υγειονομική κρίση, αισιοδοξούμε ότι με προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων, η υπόλοιπη σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά και θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα τόσο στους παιδικούς σταθμούς όσο και σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας».

Φωτογραφία: IN TIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια