ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Δυο χρόνια χωρίς τον Αντώνη Μπαλωμενάκη

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Δυο χρόνια χωρίς τον Αντώνη Μπαλωμενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δυο χρόνια χωρίς τον Αντώνη. Η απουσία του μεγάλη για την πόλη, για την Αριστερά, για τους φίλους και συντρόφους, ιδιαίτερα για εμάς που πορευτήκαμε μαζί του για δεκαετίες, από τα νεανικά μας χρόνια ως το τέλος.» Αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων

«Συμπληρώθηκαν κιόλας δύο χρόνια από την απώλεια του αξέχαστου συντρόφου Αντώνη Μπαλωμενάκη. Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων θυμούνται με σεβασμό και συγκίνηση την προσφορά του και την παρουσία του στον δημόσιο χώρο αλλά και στην προσωπική μας επαφή.

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης υπήρξε ένας αγωνιστής για την Δημοκρατία και την ισονομία. Υπήρξε ένας μάχιμος και ικανός δικηγόρος. Ήταν ένας καλός σύντροφος και ένας εξαίρετος πατέρας. Διετέλεσε ένας άοκνος βουλευτής, χρήσιμος στα Χανιά και στην πατρίδα. Για όλους μας υπήρξε πάνω από όλα ένας σύντροφος. Ο θάνατός του για εμάς είναι μια καθημερινή απουσία. Παραθέτουμε σημείωμα της πρώην βουλεύτριας Βάλιας Βαγιωνάκη, η οποία υπήρξε συνοδοιπόρος του στο κόμμα και στο κοινοβούλιο.

«Δυο χρόνια χωρίς τον Αντώνη. Η απουσία του μεγάλη για την πόλη, για την Αριστερά, για τους φίλους και συντρόφους, ιδιαίτερα για εμάς που πορευτήκαμε μαζί του για δεκαετίες, από τα νεανικά μας χρόνια ως το τέλος. Μας λείπει η ήρεμη του δύναμη, η ανυποχώρητη αφοσίωσή του στις αρχές και στις αξίες της  Αριστεράς, ο εμπεριστατωμένος και με βαθιά γνώση λόγος του, το εκλεπτυσμένο χιούμορ του, η ανιδιοτελής προσφορά του σε συλλογικό αλλά και σε  προσωπικό επίπεδο.  Ακόμα κι όταν η προσφορά αυτή δεν τύχαινε αναγνώρισης, ο Αντώνης συνέχιζε με συνέπεια κι αξιοπρέπεια να αγωνίζεται για την πόλη, για την Αριστερά, για τους ανθρώπους, ορθοστατών κι ορθοβαδίζων. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό κι αγάπη, νοιώθοντας τυχεροί που υπήρξαμε σύντροφοι και φίλοι του.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News