Χανιά - Κορωνοϊός: Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ παρά τις ελλείψεις

Κρήτη
Χανιά - Κορωνοϊός: Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ παρά τις ελλείψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τους ανθρώπους που έζησαν πρώτοι από όλους τις ιδιαίτερες συνθήκες μεταφοράς ασθενών Covid

Μήνυμα στους πολίτες ότι είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε περιστατικό παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, απευθύνουν οι εργαζόμενοι του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ.

Επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο της μεταφοράς ασθενών Covid, καλούνται να εφαρμόζουν αυστηρά το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα να επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε περιστατικό έκτακτης ανάγκης. 

Πρόκειται για τους ανθρώπους που έζησαν πρώτοι από όλους τις ιδιαίτερες συνθήκες μεταφοράς ασθενών covid.

Στην εκπνοή μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς εξ αιτίας της πανδημίας, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων Νεκτάριος Παπουδάκης μεταφέρει στους πολίτες το μήνυμα, μέσω της ΚΡΗΤΗ TV, πως η υπηρεσία θα σταθεί στο πλευρό όλων όσοι βρεθούν σε ανάγκη.

Εφαρμόζοντας το πιο αυστηρό πρωτόκολλο που είχαν γνωρίσει ποτέ, έζησαν πρωτόγνωρες διακομιδές, αποδεικνύοντας την επάρκεια τους παρά τα δεκάδες προβλήματα του κλάδου. Σήμερα που τα κρούσματα στα Χανιά έχουν εκτοξευθεί αντιμετωπίζουν πλέον σε ημερήσια βάση περιστατικά ασθενών που χρήζουν νοσηλείας.

Ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Μετά από κάθε μεταφορά ασθενούς με κορωνοϊό καλούνται να απολυμάνουν το ασθενοφόρο προτού σπεύσουν για την επόμενη διακομιδή.

Με βάρδιες και προγράμματα που καλύπτονται οριακά, με ελλείψεις και κενά στο προσωπικό, οι εργαζόμενοι του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ δίνουν τη δική τους μάχη. 

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του κλάδου αναμένεται να διεκδικήσουν ουσιαστικές λύσεις μετά τις γιορτές. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News