Χανιά: Γεύμα αγάπης σε 200 ωφελούμενους του συσσιτίου Σπλάνζιας

Κρήτη
Χανιά: Γεύμα αγάπης σε 200 ωφελούμενους του συσσιτίου Σπλάνζιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Χανίων επισκέφθηκαν το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του δήμου, όπου προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους της δομής

Στο εορταστικό γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Το γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε μια προσπάθεια να μοιραστούν είδη ανάγκης σε πολίτες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και προσφέρεται, παραδοσιακά, το πρωί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Υλοποιείται από τον δήμο, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου και σήμερα δόθηκαν περισσότερες από 200 μερίδες, πλήρη γεύματα σε ωφελούμενους της δομής.

Παράλληλα, ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Χανίων επισκέφθηκαν το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του δήμου, όπου προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους της δομής, ενώ αντάλλαξαν και ευχές.

(Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News