Χανιά: Αγνοείται για πέμπτη ημέρα ο 85χρονος από το Κοντομαρί

Κρήτη
Χανιά: Αγνοείται για πέμπτη ημέρα ο 85χρονος από το Κοντομαρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει αγνοούμενος από την Πέμπτη ο ηλικιωμένος από τα Χανιά – Άκαρπες παρέμειναν και οι χθεσινές έρευνες

Αγνοείται για πέμπτη ημέρα ο 85χρονος Γιώργος Αποστολάκης, από το Κοντομαρί Χανίων, καθώς άκαρπες παρέμειναν και οι έρευνες της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου αναμένεται να σταματήσουν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τη «Γραμμή Ζωής» και την υπηρεσία “Silver Alert”, ο 85χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στο Κοντομαρί του δήμου Πλατανιά, στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο αγνοούμενος έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,80 μέτρα και είναι αδύνατος. Σημειώνεται ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό καπέλο, καρό καφέ σακάκι, καρό μπλε πουκάμισο, πουλόβερ γκρι με ρίγες και μαύρες γαλότσες.

«Η “Γραμμή Ζωής” ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου και, μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό “Silver Alert”, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγα 24ωρα. Οποιοσδήποτε γνωρίζει την παραμικρή πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία “Silver Alert”, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News