Κρήτη: Ο Άη Βασίλης υποδέχθηκε τα παιδιά και οι βοηθοί του τα εμβολίασαν

Κρήτη
Κρήτη: Ο Άη Βασίλης υποδέχθηκε τα παιδιά και οι βοηθοί του τα εμβολίασαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντυμένος Άγιος Βασίλης υποδέχθηκε τα παιδιά ηλικίας 5-11, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας

Χθες Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ξεκίνησε σε επίπεδο Κρήτης, ο εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, ενώ την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου είχε ανοίξει η ψηφιακή πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού του εμβολιασμού.

Μια πολύ ιδιαίτερη και Χριστουγεννιάτικη δράση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανιών προκειμένου να εμβολιαστούν όσο πιο ευχάριστα γίνεται τα παιδιά.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να υποδεθεί τα παιδιά ηλικία 5 έως 11 που θα εμβολιάζονταν και χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος διοικητής νοσοκομείου.

«Χθες ήταν μια υπέροχη μέρα στο γενικό νοσοκομείο Χανιών ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά των παιδιών 5 έως 11 ετών και θεωρήσαμε καλό για τους αγαπημένους μικρούς μας φίλους να τους υποδεχθούμε σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ώστε να σπάσουμε την αντίληψη ενός απρόσωπου και ψυχρού εμβολιαστικού κέντρου», ανέφερε ο κ. Μπέας σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΣΚ παρέα.

«Ευχαριστώ όλη την ομάδα του εμβολιαστικού κέντρου για όλη την προσπάθεια και την αγάπη που έδωσαν στα παιδιά και του γονείς αλλά και για το όμορφο Χριστουγεννιάτικο κάστρο που φτιάξαμε για να υποδεχθούμε τα παιδιά», τόνισε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανιών.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν ικανοποιητική, αναφέρει ο κ. Μπέας καθώς προσήλθαν 50 παιδάκια της ηλικιακής ομάδας 5 έως 11.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των παιδιών που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού ανέφερε, «ζήσαμε συγκινητικές στιγμές υπήρχε πολύ χαρά και θετική ενέργεια και από τα παιδιά αλλά και από τους γονείς, τόνισε συμπληρώνοντας, «το χαρακτηριστικό είναι το πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους εμβολιασμούς, χωρίς κανένα και πολύ θετικά, και ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο ότι ο εμβολιασμός είναι κοντά στην ηλικία τους» ξεκαθάρισε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News