Χανιά: Σύλληψη άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του

Κρήτη
Χανιά: Σύλληψη άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση αφορά σε ένα περιστατικό από τον Μάρτιο του 2021 το οποίο σημειώθηκε στον Αποκόρωνα Χανίων και τότε η κατηγορία αφορούσε σε πρόκληση σωματικών βλαβών

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου στα Χανιά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εις βάρος οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης από την κ. Ανακρίτρια Πρωτοδικών Χανίων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά σε ένα περιστατικό από τον Μάρτιο του 2021 το οποίο σημειώθηκε στον Αποκόρωνα Χανίων και τότε η κατηγορία αφορούσε σε πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δυο άνδρες, τότε, φέρονται να είχαν λογομαχήσει και ένας εκ των δυο τραυμάτισε τον άλλο με μαχαίρι. Στην συνέχεια, με απόφαση εισαγγελέα, η κατηγορία μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Παράλληλα, επίσης το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθησαν δυο άνδρες για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24,14 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News