Νοσοκομείο Χανίων: Διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ παραμένουν οι δυο ιερείς - Σταθερή η κατάσταση των παιδιών

Κρήτη
Νοσοκομείο Χανίων: Διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ παραμένουν οι δυο ιερείς - Σταθερή η κατάσταση των παιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Χανίων, παραμένουν δυο ιερείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό - Σταθερή η κατάσταση της υγείας των 40 ημερών βρέφους και του 12,5 ετών αγοριού

Διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Χανίων, παραμένουν δυο ιερείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Χανίων.

Πρόκειται για έναν 63χρονο και έναν 75χρονο ιερέα, η εικόνα της υγείας των οποίων παρουσίασε επιδείνωση και όπως τόνισε ο Διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθούν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο ιερείς είναι ανεμβολίαστοι. 

Σταθερή η κατάσταση του βρέθους και του 12,5 ετών αγοριού

Την ίδια ώρα σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας των 40 ημερών βρέφους και του 12,5 ετών αγοριού που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως τόνισε στο neakriti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, παρακολουθούνται απο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με την πορεία της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται σε θαλάμους Covid της παιδιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Χανίων,  συνοδεία των γονιών τους, απο την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, καθώς μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικά στον κορωνοϊό, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή τους στο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News