Χανιά

Κίσσαμος: Νέος απινιδωτής για το δημοτικό στάδιο

Μετά από πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ. Κελαϊδή Γιάννη, ο Δήμος Κισσάμου προχώρησε στην προμήθεια ενός αυτόματου απινιδωτή ο οποίος θα τοποθετηθεί στο χώρο του σταδίου

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης για την υγεία όλων των αθλητών, προπονητών, παραγόντων που δραστηριοποιούνται καθημερινά μέσα σε αυτό αλλά και των φιλάθλων, μετά από πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ. Κελαϊδή Γιάννη, ο Δήμος Κισσάμου προχώρησε στην προμήθεια ενός αυτόματου απινιδωτή ο οποίος θα τοποθετηθεί στο χώρο του σταδίου.

Η απόκτηση ενός απινιδωτή, συμβάλει αποφασιστικά στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής στον τόπο του συμβάντος και σκοπός είναι οι πολίτες  να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε πιθανό έκτακτο περιστατικό μέχρι να έρθουν οι  αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο χρήσης του στους προπονητές των αθλητικών σωματείων της περιοχής, την Πέμπτη 16-12-2021 και ώρα 18.00 στο χώρο του σταδίου, από το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια