Χανιά: Την Πέμπτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κρήτη
Χανιά: Την Πέμπτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτινή εκδήλωση, που θα συνοδεύεται με μελωδίες από τις χορωδίες της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης των Χανίων, η οποία είχε αναβληθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Η τελετή, που δίνει και το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης, θα πραγματοποιηθεί πίσω από το Γιαλί-Τζαμί στο Ενετικό Λιμάνι όπου τοποθετήθηκε το δέντρο, ύψους 12 μέτρων.

Με βασικό σύνθημα το «xmasChania», ο δήμος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτινή εκδήλωση, που θα συνοδεύεται με μελωδίες από τις χορωδίες της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων. Τους παρευρισκόμενους θα διασκεδάσει το συγκρότημα των «Freaktones», ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα κάνει το εορταστικό του ντεμπούτο, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους περιμετρικά του Ενετικού Λιμανιού.

Την ίδια μέρα και ώρα θα φωταγωγηθεί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ενώ παράλληλα θα φωτιστούν όλα τα νέα σημεία στην πόλη και ιδιαίτερα στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News