Χανιά: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Κρήτη
Χανιά: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, στα Χανιά

Ομαλά και χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα διεξάγεται από το πρωί στα Χανιά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Οι κάλπες άνοιξαν λίγο μετά τις 7 το πρωί, με τον μεγαλύτερο όγκο των ψηφοφόρων να προσέρχεται μετά τις 10 το πρωί, ενώ σύμφωνα με μέλη εφορευτικών επιτροπών η ροή προσέλευσης κρίνεται ικανοποιητική.

Στην πόλη των Χανίων η εκλογική διαδικασία γίνεται σε δύο εκλογικά τμήματα, στο δημαρχείο της πόλης και στην αντιπεριφέρεια οπού έχουν στηθεί από δύο κάλπες ενώ συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα έχουν στηθεί 25 κάλπες σε 20 σημεία, σε δημοτικά καταστήματα , πρώην δημοτικά καταστήματα και αίθουσες πολιτιστικών συλλόγων.

Κατά την προσέλευση τους οι ψηφοφόροι, προσέρχονται ένας - ένας ανά κάλπη, ώστε να μην σχηματίζονται ουρές στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου, ενώ φοράνε υποχρεωτικά μάσκα.

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων και αυτοί έχουν την ευθύνη του εκλογικού κέντρου, έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το rapid test.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News