Κίσσαμος: Μια από τις εντυπωσιακότερες φάτνες της Κρήτης στην πλατεία του Πλατάνου (βίντεο)

Χανιά
Κίσσαμος: Μια από τις εντυπωσιακότερες φάτνες της Κρήτης στην πλατεία του Πλατάνου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατασκευή είναι πλήρως χειροποίητη, με την σπηλιά να κατασκευάζεται, κομμάτι – κομμάτι, από υφάσματα βουτηγμένα μέσα σε «χυλό» από γύψο

Η Μαίρη Μανουσάκη, Πρόεδρος του Δημιουργικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου «Η Ενότητα» μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την εντυπωσιακή χειροποίητη φάτνη που κοσμεί την πλατεία του Πλατάνου στην Κίσσαμο.

Η Πρόεδρος τόνισε ότι η κατασκευή είναι πλήρως χειροποίητη, με την σπηλιά να κατασκευάζεται, κομμάτι – κομμάτι, από υφάσματα βουτηγμένα μέσα σε «χυλό» από γύψο.

Η προηγούμενη φάτνη ήταν εξίσου χειροποίητη και ανάλογης ομορφιάς, αλλά η πάροδος του χρόνου επέβαλλε την κατασκευή μιας νέας, η οποία κατατάσσεται μεταξύ των  ωραιότερων σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης.

«Φτιάχτηκε από απλούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες» με γνώμονα την αγάπη και την μεγάλη χαρά που παίρνουμε από την χαρά των μικρών παιδιών, ανέφερε η κ. Μανουσάκη.

Ολοκληρώνοντας, η Πρόεδρος έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, ώστε να θαυμάσουμε από κοντά την υπέροχη φάτνη στον όμορφο Πλάτανο Κισσάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News