Χανιά: Αναβολή όλων των εκδηλώσεων λόγω της κακοκαιρίας

Κρήτη
Χανιά: Αναβολή όλων των εκδηλώσεων λόγω της κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αναβολή όλων των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα Σάββατο, προχώρησε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών φαινομένων

Στην αναβολή όλων των υπαίθριων εκδηλώσεων που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, προχώρησε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Με βάση την ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, φωτοδότηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα, δράσεις της «Γιορτής ΣΥΝ - άθλησης», στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων. Οι δράσεις, που εντάσσονται στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία, θα πραγματοποιηθούν, σε νέα ώρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News