Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων: Χωρίς εκπλήξεις η διαδικασία - Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Πραματευτάκης

Χανιά
Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων: Χωρίς εκπλήξεις η διαδικασία - Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Πραματευτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η εκλογική διαδικασία για τους δικηγόρους των Χανίων, καθώς νέος πρόεδρος εξελέγη ο ένας και μοναδικός υποψήφιος, Χρήστος Πραγματευτάκης

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον  Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων με τον κ. Χρήστο Πραματευτάκη να διαδέχεται τον κ. Γιάννη Δασκαλάκη στη θέση του προέδρου. Ο κ. Πραματευτάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις χθεσινές εκλογές, με τον ίδιο να τονίζει ότι η τιμή και η υποχρέωση να ηγείται του ιστορικού Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, είναι μεγάλη.

Οι δικηγόροι της πόλης προσήλθαν μαζικά στις κάλπες που στήθηκαν στη βιβλιοθήκη του Συλλόγου και εκτός από πρόεδρο ,ψήφισαν και για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Χανίων.

Μιλώντας για τους στόχους και τις προτεραιότητες του, ο κ. Χρήστος Πραματευτάκης υπογράμμισε το μεγάλο στοίχημα της επίλυσης του κτηριακού προβλήματος των δικαστηρίων αλλά και τα σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας, για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία της με το δικηγορικό κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή και συγχρόνως πολύ μεγάλη υποχρέωση γιατί είναι βαριά κληρονομιά το να είσαι πρόεδρος στον ιστορικό Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πραματευτάκης για να προσθέσει πως «όλοι περιμένουν τα μέλη του Συλλόγου που θα προέλθουν από την εκλογική διαδικασία και θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου του 2022, να ανταπεξέλθουν όπως πρέπει στα καθήκοντα τους και στις υποχρεώσεις και προς τους συναδέλφους αλλά και προς την κοινωνία των Χανίων, γιατί ο δικηγορικός σύλλογος ως επιστημονικός σύλλογος της πόλης έχει υποχρέωση να είναι συμπαραστάτης και αρωγός στην κοινωνία. Και τη δεδομένη στιγμή» σημείωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος , «η κοινωνία χρειάζεται τους δικηγόρους γιατί έχουμε το κτηματολόγιο σε εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα, τους δασικούς χάρτες  και προσεχώς την απαλλοτρίωση της νέας εθνικής οδού.  Οπότε οι δικηγόροι πρέπει να σταθούν δίπλα στον πολίτη των Χανίων».

Ειδικά για το στεγαστικό των δικαστικών υπηρεσιών ο κ. Χρήστος Πραματευτάκης υπογράμμισε την ανάγκη συνεννόησης και συμφωνίας με τους φορείς, για να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή λύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News