Κρήτη: Στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα ο Σταύρος Αραχωβίτης – Το πρόγραμμα των συναντήσεών του

Κρήτη
Κρήτη: Στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα ο Σταύρος Αραχωβίτης – Το πρόγραμμα των συναντήσεών του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σταύρος Αραχωβίτης θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα, μια σειρά επαφών με φορείς του πρωτογενούς τομέα στα Χανιά

Στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς του πρωτογενούς τομέα, θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σταύρος Αραχωβίτης. Τον πρώην υπουργό θα συνοδεύει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Αραχωβίτη έχει ως εξής:

- Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσεις επίσκεψη σε μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου και βιολογικής καλλιέργειας στην περιοχή της Κίσσαμου.

- Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με αλιείς στο λιμανάκι Κολυμπαρίου.

- Στη 1:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Διεύθυνση Γεωργίας στην Αγιά, όπου θα έχει συνάντηση με τη διευθύντρια κ. Μάνια Μυλωνάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

- Θα ακολουθήσει στις 3 το μεσημέρι ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσκλών, στην οποία εκπρόσωποι συλλογικοτήτων του πρωτογενούς τομέα και αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού θα ενημερώσουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του κ. Αραχωβίτη, κατά την οποία θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων και θα αναπτύξει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την ενίσχυση του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα.

Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη στον νομό θα ολοκληρωθεί απόψε με επίσκεψη και δείπνο στην Ασή Γωνιά.

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News