Χανιά: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Παύλου Χρηστίδη

Χανιά
Χανιά: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Παύλου Χρηστίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Χανιά, ο κ. Χρηστίδης συναντήθηκε στο δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη

«Φεύγω απο την Κρήτη με πολύ μεγάλη δύναμη και ελπίδα, αλλά και πολύ μεγάλη αισιοδοξία, ότι το ΠΑΣΟΚ της νέας γενιάς διαμμορφώνεται», τόνισε απόψε από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ Χρηστίδης συναντήθηκε στον δημοτικό κήπο της πόλης με στελέχη και φίλους της παράταξης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του στο νησί.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, «ολοκληρώνω σήμερα απο εδώ τα Χανιά , μια υπέροχη περιοδεία στην Κρήτη, στο νησί της δημοκρατίας, στο νησί της ελπίδας, στο νησί το οποίο ταυτίστηκε με τους μεγάλους αγώνες και τις μεγάλες μάχες της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και τις μεγάλες μάχες και τους μεγάλους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία και δημοκρατία. Και δεν θα μπορούσε να εχει πάει καλύτερα μια περιοδεία, όταν συναντάς την φιλοξενία, την ζεστασιά αλλα και την τόλμη και την γενναιότητα των Κρητικών σε κάθε έκφανση της κοινωνικής και πολιτικής τους ζωής. Και υπό αυτή την έννοια, φεύγω απο την Κρήτη με πολύ μεγάλη δύναμη, αλλά και πολύ μεγάλη αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής διαμμορφώνεται, ότι στο επίκεντρο της συζήτησής μας ειναι ο καθημερινός άνθρωπος, όπως και τα προβλήματά του».

Αποκλειστικός στόχος της προσπάθειάς μου, είναι να βάλει τον ανθρωπο της καθημερινότητας στο επίκεντρο μιας προοδευτικής λύσης την οποία πάντα εκφράζαμε", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Π. Χρηστίδης, ενώ εμφανίστηκε αισιοδοξος για το μέλλον χρησιμοποιώντας, όπως είπε, μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη: «Έχουμε ένα μέλλον λαμπρό, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι 'στίβουν' την πέτρα και πετυχαίνουν, και όπως έλεγε ο Καζαντζάκης, νέος σημαίνει να αλλάζεις τον κόσμο. Θέλω να προχωρήσω με όλους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και να δώσουν ξανά προοπτική και ελπίδα στην χώρα και την παράταξη» είπε.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Χανιά, ο κ. Χρηστίδης συναντήθηκε στο δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση και με την δίοικηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News