Χανιά: Ποδηλατική διαδρομή για τη παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων

Κρήτη
Χανιά: Ποδηλατική διαδρομή για τη παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορείς της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ποδηλατική διαδρομή 40 χιλιόμετρων στην περιοχή του Ακρωτηρίου

Το μήνυμα της οδικής ασφάλειας μέσα από την αλλαγή της οδικής συμπεριφοράς στέλνουν φορείς της πόλης, που διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ποδηλατική διαδρομή 40 χιλιόμετρων στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Η δράση διοργανώνεται απο το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά, του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων.

Η αφετηρία της διαδρομής στις 9 το πρωί της Κυριακής θα είναι στην είσοδο του Πολυτεχνείου και θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις, κατά τις οποίες θα διανέμεται από τους ποδηλάτες ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες της μονάδας.

Όπως αναφέρουν, σε ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, «τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν βασική αιτία θανάτου ατόμων ηλικίας 5 έως 29 ετών. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και να προωθήσουμε το μήνυμα «αλλάζω οδική συμπεριφορά, αλλάζω ζωή».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News