Χ. Καστανίδης στα Χανιά: «Να ξανασυγκροτήσουμε το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» (εικόνες)

Χανιά
Χ. Καστανίδης στα Χανιά: «Να ξανασυγκροτήσουμε το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, από το ιστορικό καφέ «Κήπος» στα Χανιά, μίλησε σε μέλη και φίλους του κόμματος

Με ομιλία και συνέντευξη Τύπου στο Ιστορικό καφέ «Κήπος» στα Χανιά ολοκλήρωσε απόψε την επίσκεψη του στην Κρήτη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ κ. Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανιδης στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε την ανησυχία του για την αρνητική εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, για την οποία όπως είπε ευθύνεται η κυβέρνηση.

Επίσης άσκησε κριτική στα επιμέρους μέτρα τα οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση,  κάνοντας λόγο για αντιφάσεις που κατέστησαν την πανδημία μη ελεγχόμενη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα εθνικά μας θέματα και σε διεθνείς εξελίξεις που πιθανά επηρεάσουν όπως τόνισε και τη χώρα μας.

Μίλησε για χάραξη μιας κοινής εθνικής γραμμής και κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει το συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας και παράλληλα έθιξε το ζήτημα των αυξήσεων των τιμών λόγω της αλματώδους αύξησης στην τιμή των καυσίμων και επεσήμανε την ανάγκη μείωσης του Ε.Φ.Κ.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Δίνοντας το δικό του πολιτικό στίγμα εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής,  σημείωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι «να ξανασυγκροτήσουμε την ταυτότητα του ευρωπαϊκού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News