Χανιά: Εντοπίσθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του

Χανιά
Χανιά: Εντοπίσθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 52χρονος έχασε τη ζωή του, πιθανότατα από αναθυμιάσεις ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στην κουζίνα του σπιτιού

Μέσα στο σπίτι του, πριν προλάβει να καλέσει σε βοήθεια, βρήκε τραγικό θάνατο ένας 52χρονος στον Ταυρωνίτη Χανίων, πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκάλεσε η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στην κουζίνα και η οποία έσβησε χωρίς να εξαπλωθεί.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί το Σαββάτου από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά που ειδοποιήθηκαν από τους οικείους του, όταν ανησύχησαν, καθώς ο 52χρονος δεν έδινε σημεία ζωής.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά και τελικά το θάνατο του άτυχου άντρα. Όπως διαπιστώθηκε, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά στην ηλεκτρική κουζίνα ,εξαπλώθηκε στον αποροφητήρα καίγοντας πλαστικό και άλλα επικίνδυνα υλικά καθώς και μέρος του σπιτιού. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εύφλεκτα αντικείμενα απέτρεψε την περεταίρω εξάπλωση της σε όλο το σπίτι.

Ο 52χρονος, σύμφωνα με γείτονες, κοιμόταν βαθιά και δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά. Όταν άρχισαν να τον πνίγουν οι καπνοί, εκτιμάται ότι σηκώθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, ήταν όμως ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε και εξέπνευσε στο χολ του σπιτιού.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή . Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News