Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Πελάτης νόμιζε πως επρόκειτο για φάρσα (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Πελάτης νόμιζε πως επρόκειτο για φάρσα (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης απέσπασε τις εισπράξεις της ημέρας και τράπηκε σε φυγή

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά.

Ο δράστης κρατώντας όπλο απείλησε τον υπάλληλο του πρακτορείου και ζήτησε τις εισπράξεις της ημέρας. Ο υπάλληλος του παρέδωσε τα περίπου 900 ευρώ και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως την ώρα της ληστείας, στο κατάστημα υπήρχε μόνο ένας πελάτης ο οποίος στην αρχή νόμιζε πως επρόκειτο για… φάρσα, καθώς δεν πίστεψε πως γίνονταν όντως ληστεία.

Στην συνέχεια όμως ο ληστής έβγαλε το όπλο και έδωσε εντολή στον υπάλληλο να βάλει τις εισπράξεις σε μια σακούλα.

Αφού ο λήστης βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο ταμείο, έγινε καπνός. 

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος είχε καλυμμένο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 

Κλοπές 60.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία περίπου εβδομάδα στη σύλληψη δυο ατόμων που κατηγορούνται για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο Ηράκλειο, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.Οι φερόμενοι ως δράστες, είχαν διαπράξει συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα, όπλα και φυσίγγια (νόμιμα κατεχόμενα) καθώς και διάφορα έγγραφα, αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει τις 60.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News