Έρχεται το επιβλητικό μεξικανικό ιστιοφόρο Cuauhtemoc - Πότε θα είναι επισκέψιμο

Χανιά
Έρχεται το επιβλητικό μεξικανικό ιστιοφόρο Cuauhtemoc - Πότε θα είναι επισκέψιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρέσβης και Ιππότης των θαλασσών» θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας από την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου

Ο «Πρέσβης και Ιππότης των θαλασσών» ("Cuauhtemoc") θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας από την Πέμπτη 14, μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.Πρόκειται για ένα ιστιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού του Μεξικού, που διαπλέει ωκεανούς και θάλασσες, αυτή τη φορά, με προορισμό το Ντουμπάι (Expo Dubai 2020).

Κάθε χρόνο το πλοίο κάνει ένα διαφορετικό ταξίδι στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των δοκίμων του.

Στο πλοίο βρίσκονται συνολικά 248 άτομα, εκ των οποίων 57 είναι αξιωματικοί και 61 δόκιμοι της Ηρωικής Ναυτικής Στρατιωτικής Σχολής, που εγγράφονται στον τελευταίο χρόνο με διαφορετικές ναυτικές καριέρες για να γίνουν οι μελλοντικοί αξιωματικοί του μεξικανικού στρατού.

Το επιβλητικό ιστιοφόρο απέπλευσε πριν από 2 μήνες από το λιμάνι του Ακαπούλκο. Στα Χανιά θα παραμείνει για 2 ημέρες, ενώ επόμενος σταθμός είναι το Ντουμπάι.

Το "Cuauhtemoc" θα είναι ανοικτό στο κοινό για επίσκεψη την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 μ.μ., και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Επίσης, η τελετή άφιξης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, από τις 9:30 μέχρι τις 11 π.μ., και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Yπνεθυμίζεται ότι το ιστιοφόρο είχε βρεθεί και το 2017 στα Χανιά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News