Χανιά

Δήμος Πλατανιά: Μαθήματα ξένων γλωσσών και συμβουλευτικής για ενδιαφερόμενους

Συνεχίζονται τα μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Δήμου Πλατανιά στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πλατανιά σύμφωνα με ανακοίνωση μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα μάθησης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση), σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά (Αλικιανός) καθώς και σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Βουκολιές, Γεράνι, Κολυμβάρι).

Ταυτόχρονα αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στo email:  kdvm@platanias.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν έντυπα αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες στο  http://kdvmplatania.blogspot.com/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2821341033,  2821341040, 2821341010

φωτογραφία pexels

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια