Χανιά

Χανιά: Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Ο Δήμος Χανίων συγκέντρωσε συνολικά εννέα παλέτες που εμπεριέχουν διάφορα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων, κατά προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη: «Στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δέχτηκαν το ισχυρότατο χτύπημα από ένα φονικό σεισμό ο οποίος έχει αφήσει πολύ μεγάλες πληγές σε Δήμους του Ηρακλείου. Είμαστε λοιπόν εδώ να συνδράμουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε να βοηθήσουμε τις πληγείσες περιοχές να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν, τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν». Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «…ελπίδα όλων μας, η βοήθεια του κεντρικού κράτους να είναι τέτοια, ώστε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε όλα όσα καλούνται και οι συνάδελφοι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και σύσσωμες κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, να αντιμετωπίσουν».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων, κ. Ζερβουδάκης, ανέφερε επιπλέον, ότι ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ξενοδόχοι Χανίων να βοηθήσουν εμπράκτως, βοήθεια που θα επιμεληθεί ο δήμος να υλοποιηθεί στο προσεχές διάστημα.

(Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια