Χανιά: Στηρίζει τις δράσεις πολιτισμού στην πόλη η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου

Χανιά
Χανιά: Στηρίζει τις δράσεις πολιτισμού στην πόλη η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τομεάρχης του Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωσοτπούλου, στα Χανιά - «Αναγκαία η αποκατάσταση των μνημείων των Χανίων»

Η αποκατάσταση και ανάδειξη των Ενετικών Νεωρίων, η λειτουργία του νέου αρχαιολογικού μουσείου Χανίων και η αξιοποίηση της παλιάς μεραρχίας Κρητών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του δημάρχου Χανίων με την τομεάρχη πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγωστοπούλου και τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

«Εμείς δεσμευόμαστε ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία σε ότι χρειαστεί απ’ αυτά τα έργα που θέλει να κάνει, εμείς θα είμαστε στο πλάι του. Πιστεύουμε και στο θέμα των Νεωρίων και στο θέμα του μουσείου», ανέφερε η τομεάρχης Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, ανέφερε: «Συζητήσαμε σχετικά με τον προγραμματισμό για έργα που είναι σε εξέλιξη καθώς και τα έργα που αναμένεται να ανοίξουν σε μια συνολική προσπάθεια να δείξουμε ότι η περιφέρεια της χώρας είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί στο κομμάτι του πολιτισμού».

Η τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση που σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί στο νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων. Παράλληλα τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης όλων των μνημείων της πόλης.

Στη συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συμμετείχε και η πρώην Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού.

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News