Μίκης Θεοδωράκης: Πληροφορίες για ταφή στα Χανιά - Δόθηκε τέλος στη διαμάχη;

Κρήτη
Μίκης Θεοδωράκης: Πληροφορίες για ταφή στα Χανιά - Δόθηκε τέλος στη διαμάχη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια φέρεται να έχει καταλήξει στον τόπο ταφής του συνθέτη

Στον Γαλατά Χανίων θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα ο ενταφιασμός του Μίκη Θεοδωράκη καθώς φέρεται να βρέθηκε λύση ενδοοικογενειακά. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr φέρεται να υπήρξε συναίνεση εντός της οικογένειας του συνθέτη κι έτσι ασχέτως του τι θα αποφασίσει το Πρωτοδικείο το οποίο το πρωί της Δευτέρας θα συζητήσει τα ασφαλιστικά μέτρα για την κηδεία του, ο Μίκης Θεοδωράκης πιθανότατα θα ενταφιαστεί όπως ο ίδιος επιθυμούσε στην γενέτειρα του πατέρα του στον Γαλατά Χανίων, πλάι στον αδελφό του Γιάννη.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης η οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη αναμένεται να φτάσει σύσσωμη στα Χανιά, καθώς από το πρωί της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης η σορός του αείμνηστου συνθέτη θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα, με 20μελή αποστολή.

Στον Γαλατά Χανίων θα βρεθεί και η κόρη του Μαργαρίτα καθώς πλέον μετά την εξεύρεση λύσης στην οικογένεια φέρεται να επικρατεί κλίμα ομόνοιας. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπήρχει καμία επίσημη δήλωση ή ανανκοίνωση για το θέμα.  Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, σε ανάρτησή του επισήμανε ξανά ότι δεν θα αψηφήσει την επιθυμία του πατέρα του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News