Κλέφτης με αδυναμία σε ρολόγια και κινητά, είχε «ρημάξει» δωμάτια ξενοδοχείων

Χανιά
Κλέφτης με αδυναμία σε ρολόγια και κινητά, είχε «ρημάξει» δωμάτια ξενοδοχείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός στα Χανιά

Εξιχνιάστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 10 υποθέσεις κλοπών (8 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) , οι οποίες διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Πλατανιά. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο από τις 25.07.2021 έως την 02.09.2021 έκλεψε από δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.965 ευρώ. Επιπλέον αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 900 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές ο οποίος αναζητήθηκε , εντοπίστηκε και συνελήφθη μετα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου την ώρα που έβγαινε από εξωτερικούς χώρους ξενοδοχειακής μονάδας και επιβιβαζόταν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του.

 Ακολούθησαν έλεγχοι στον αλλοδαπό, στην δίκυκλη μοτοσυκλέτα και στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ,
  • 3 κινητά τηλέφωνα,
  • 2 ρολόγια χειρός,
  • Ηλεκτρονικές συσκευές ( φορτιστές κινητών και ακουστικά) και
  • Δύο μαχαίρια.

Επιπλέον κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσω τέλεσης των κλοπών.Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

φωτογραφία Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News