Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά - Νεκρή μία 75χρονη γυναίκα

Χανιά
Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά - Νεκρή μία 75χρονη γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία ξανά στην άσφαλτο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ στον κόμβο της Καλυδωνίας, επί του ΒΟΑΚ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 75χρονη Ελληνίδα και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες στο ένα όχημα επέβαινε η άτυχη 75χρονη, η οποία ήταν συνοδηγός και ο οδηγός του οχήματος, ενώ στο δεύτερο όχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επέβαιναν δύο τουρίστριες, οι οποίες από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και αυτές.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν μετωπική, ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Επίσης στο σημείο έσπευσαν άμεσα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και από το Κέντρο Υγείας της περιοχής, για την παραλαβή των τραυματιών.

Σημειώνεται πως το τροχαίο σημειώθηκε ένα 24ωρο μετά από το θανατηφόρο που έλαβε χώρα επίσης στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο Πλατάνι Σούδας, όπου τη ζωή της έχασε μία 52χρονη γυναίκα μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News