Απέραντη θλίψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης – Σκοτώθηκε σε δυστύχημα η αγαπητή Θέλμα

Χανιά
Απέραντη θλίψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης – Σκοτώθηκε σε δυστύχημα η αγαπητή Θέλμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν τα μηνύματα: «Εσύ που ήσουν πάντα με το χαμόγελο, πάντα ενθουσιώδης, έφυγες;»

Σαν κεραυνός έπεσε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης και στην κοινωνία των Χανίων η είδηση του τραγικού θανάτου της Θέλμας Μαυρίδου υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης , εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε.

H 52χρονη κινείτο στο ρεύμα με κατεύθυνση το Ρέθυμνο όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε με ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών. 

Οι δύο Γάλλοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Χανίων με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Η άτυχη γυναίκα είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της όταν απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής.

"Η εξαρχής πένθιμη ημέρα, έμελλε να γίνει πιο πικρή"

Όπως ανέφερε την Πέμπτη σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Κουτσοθεόδωρος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου: «Η αγαπημένη συνάδελφος Θέλμα Μαυρίδου εργαζόμενη στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης, έχασε τη ζωή της απόψε, σε δυστύχημα στα Χανιά.

Αυτή η εξαρχής πένθιμη ημέρα, έμελλε να γίνει πιο πικρή για το ΠΚ και τους ΜΠΔ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Σε ανάρτησή του το Πολυτεχνείο αναφέρει:

«Δεν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσουν ...Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν ...Αγαπημένη μας Θέλμα, πώς να το πιστέψει κανείς ότι μόλις πριν λίγες ώρες μιλούσαμε για την ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου, για την ανακοίνωση του Μίκη, για τις όμορφες στιγμές της τελευταίας απονομής, για την ενημερωτική εκδήλωση για τον covid, για τα τελευταία νέα που έχουμε να προβάλλουμε, για τις μελλοντικές εκδηλώσεις, για ..., για ... και τώρα ... ξαφνικά ... σε μία μόνο στιγμή ... το τέλος;

Εσύ που ήσουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, πάντα με θετική διάθεση, πάντα πρόσχαρη, πάντα ενθουσιώδης, ...έφυγες; Ας ήταν μόνο ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης,.. και όχι η σκληρή πραγματικότητα...

Καλό σου ταξίδι... Σε αγαπάμε, όπως μας αγαπούσες όλους ...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News