Σε κινητοποίηση & οι υγειονομικοί των Χανίων - «Ήμασταν στρατιώτες, πολεμήσαμε και τώρα μας θέτει εκτός μάχης»

Κρήτη
Σε κινητοποίηση & οι υγειονομικοί των Χανίων - «Ήμασταν στρατιώτες, πολεμήσαμε και τώρα μας θέτει εκτός μάχης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελίες Συλλόγου Εργαζομένων: Το Νοσοκομείο υπολειτουργεί – «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στον καταναγκασμό»

Αφού σήκωσαν στις πλάτες τους το βάρος της διαχείρισης της πανδημίας στο νοσοκομείο Χανίων, σήμερα είναι αναγκασμένοι με απόφαση της κυβέρνησης να τεθούν σε αναστολή. Μαζί με υγειονομικούς ολόκληρης της χώρας διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολισμού.

Η Κυριακή Λιγοψυχάκη, γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Κυδωνίας που αποσπάστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων την περίοδο της πανδημίας δεν έχει εμβολιαστεί για προσωπικούς λόγους. Με την οφειλόμενη άδεια τριών ετών να είναι σε εκκρεμότητα ,από σήμερα βγαίνει σε αναστολή εργασίας.

Από τους 1.341 εργαζόμενους του νοσοκομείου Χανίων, οι 110 είναι ανεμβολίαστοι και από σήμερα τίθενται εκτός καθηκόντων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Χανίων δια του προέδρου του ξεκαθαρίζει πώς να αναπλήρωση των εργαζομένων που βγαίνουν σε αναστολή δεν διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων βρέθηκαν το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος των Χανίων όπου πραγματοποίησαν κινητοποίηση οι υγειονομικοί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News