Σοκαριστικά τροχαία στην Κρήτη - «Καμπανάκι» για την αυξητική τάση

Χανιά
Σοκαριστικά τροχαία στην Κρήτη - «Καμπανάκι» για την αυξητική τάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση από τον Πανελλήνιο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων για συνετή οδήγηση

Ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στη λίστα των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα στο νησί. Πρόκειται για έναν 64χρονο από τα Χανιά ο οποίος έχασε τη ζωή του αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε μαζί με τρία ακόμη άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο βόρειο οδικό άξονα ,στο ύψος του Πλατανιά.

Με αφορμή την αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων στους δρόμους της Κρήτης ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων χτυπά καμπανάκι προς όλους τους οδηγούς.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα  ,δεκάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα έχουν καταγραφεί στους δρόμους της Κρήτης με την τάση την περίοδο του καλοκαιριού να είναι αυξητική. 

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων «Άγιος Χριστόφορος» Σταύρος Πολέντας «βλέπω δυστυχώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει που τρέχουν. Για σκεφτείτε λίγο όπως τρέχετε, αν φρενάρετε που θα πάτε; Εδώ στην Κάπα Μάνου που είναι ο δρόμος στενός, τρέχουν με 80 και 100 χιλιόμετρα.Κι αν φρενάρουν; Τότε θα κλάψουν μανούλες…».

Με τη δραματική αύξηση των νεκρών από τροχαία, η Κρήτη είναι πρώτη περιφέρεια πανελλαδικά σε δυστυχήματα .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News