Χανιά

Θλίψη στα Χανιά για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Σπανουδάκη

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων για 22 χρόνια

Το Επιμελητήριο Χανίων αποχαιρετά τον Βαγγέλη  Σπανουδάκη, θεμελιωτή της Σύγχρονης Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στην Επιχειρηματική Κοινότητα των Χανίων πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη θλίψη ότι σήμερα απεβίωσε ο Βαγγέλης Σπανουδάκης μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τόπου μας, ο οποίος οραματίστηκε και έθεσε τα θεμέλια για τη σύγχρονη νησιωτική επιχειρηματικότητα της πατρίδας μας.

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων για 22 χρόνια, δραστηριοποιήθηκε δυναμικά σε πολυεπίπεδους πολιτικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς αγώνες με αποτέλεσμα η προσφορά του να ξεπεράσει τα στενά όρια της Κρήτης, προσφέροντας κύρος και δυναμισμό στο Χανιώτικο επιχειρείν σε πανελλαδική κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Σπανουδάκης επί σειρά ετών διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης και συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), την αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, την οποία ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξαιτίας της γεωπολιτικής μειονεξίας των νησιών.

Το Επιμελητήριο Χανίων εκφράζει στους οικείους του Βαγγέλη Σπανουδάκη τα θερμά συλλυπητήρια της Επιχειρηματικής Κοινότητας των Χανίων και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ανάδειξη του πολυεπίπεδου έργου σε ειδική τιμητική εκδήλωση».

ΟΑΚ: Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνων Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρη Παπαδογιάννη

«Mε ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του Χανιώτη επιχειρηματία και τέως προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Βαγγέλη Σπανουδάκη.

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, επί σειρά ετών σφράγισε με την παρουσία του, την επιχειρηματική δραστηριότητα της Κρήτης μέσα από τις σημαντικές θέσεις που υπηρέτησε με προσήλωση. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος». 

Ανακοίνωση από ΟΕΒΕΝΧ

«Ο Πρόεδρος Ιωάννης Παυλάκης  και το Διοικητικό Συμβούλιο    της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια ενός εξαίρετου επαγγελματία και ανθρώπου.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Βαγγέλης Σπανουδάκης, εκτός από ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου για πολλά χρόνια, υπήρξε και ένας άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική προσφορά και ευαισθησία. Η απώλεια του αυτή, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια