Δύο θάνατοι με διαφορά λίγων ωρών σε παραλίες των Χανίων

Χανιά
Δύο θάνατοι με διαφορά λίγων ωρών σε παραλίες των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκροί ένας 62χρονος και μια ηλικιωμένη γυναίκα

Δύο θάνατοι καταγράφηκαν μέσα σε μία μόλις μέρα σε παραλίες των Χανίων. Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα και μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας "Μαύρος Μώλος" Δήμου Κισσάμου, 62χρονος άνδρας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.

Θάνατος λουόμενης στον Καλαθά

Υπενθυμίζεται ότι και δεύτερο άτομο βρήκε τραγικό θάνατο καθώς χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή "Καλαθάς" Ακρωτηρίου Ν. Χανίων, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η γυναίκα ήταν ηλικίας 75 έως 80 ετών περίπου, με λευκή επιδερμίδα, μέτριου αναστήματος, κανονικού βάρους, είχε κοντά μαλλιά ξανθού χρώματος, φορούσε μαγιό μπλε χρώματος και έφερε πολύχρωμο μαντίλι στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

φωτογραφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News