Χανιά

Χανιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο

Αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι αυξημένος

Στο επίπεδο τέσσερα - πολύ υψηλός - θα βρίσκεται αύριο Σάββατο η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης: Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, είναι κατηγορίας κινδύνου: 4 (πολύ υψηλός)

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες την απαγόρευση καύσης και χρήσης πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, όπως και την προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων, στα δάση και λοιπές ευπαθείς περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τις απαγορεύσεις, να ενημερώνονται μόνο από επίσημες πηγές και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών.

Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας μας, καθώς και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των υποδομών της χώρας.

Δείτε οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies

166  ΕΚΑΒ

100  ΕΛΑΣ

199  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

1591 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια