Στην Κρήτη περιοδεύει ο Κυριάκος Βελόπουλος - «Εγκληματικά τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία»

Χανιά
Στην Κρήτη περιοδεύει ο Κυριάκος Βελόπουλος - «Εγκληματικά τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Βελόπουλος: «Η πολιτική αφέλεια των Κρητών τους οδήγησε στο μηδέν»

Επιχειρώντας να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματος του και εξαπολύοντας μύδρους κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της σε θέματα της πανδημίας και συνολικά για την πολιτική που ασκεί, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος περιοδεύει από χθες στην Κρήτη. Από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψης του , έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγή πολιτικής, ενώ στάθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Κρήτης.

Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία της Ελληνικής Λύσης , ο κ.Βελόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τις τεράστιες αναπτυξιακές και οικονομικές δυνατότητες της Κρήτης που όπως είπε ,μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιοποιηθεί ενώ έκανε λόγο για πολιτικές περιόδους που οδήγησαν την Κρήτη σε στασιμότητα.

«Για μένα είναι το νησί των Ετεοκρητών και Κρητών, της Κνωσού, της Φαιστού, των Ελλήνων του ΄40 που πολέμησαν τους Γερμανούς , των Κρητών που απελευθέρωσαν τη Μακεδονία και τους χρωστάμε πολλά. Δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό , ανήκει στους Κρήτες. Πρέπει όμως να καταλάβουν οι Κρητικοί ότι η πολιτική τους αφέλεια να εμπιστεύονται πρόσωπα και όχι προγράμματα και κυρίως όχι προτάσεις, τους οδήγησε στο σημείο μηδέν», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης τονίζοντας πως το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια και πως οι πολίτες του νησιού αρκέστηκαν στα ψίχουλα των εκάστοτε κυβερνήσεων διαχρονικά. «Αν πραγματικά οι Κρήτες έβλεπαν αυτό που πρέπει κι όχι αυτό που τους δείχνουν, θα έβλεπαν μια αλήθεια. Ότι χάθηκαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές κι ακόμα δρόμο δεν έχουν .Το λέω με πολλή συμπάθεια γιατί είναι ένας περήφανος λαός».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο για συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, καλώντας τους πολίτες να ανιχνεύσουν τι ψηφίζουν από κοινού στη Βουλή τα τρία κόμματα, για να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό αυτό.. «Η συγκυβέρνηση θα είναι και μετεκλογικά; Είναι δεδομένο ότι θα συγκυβερνήσουν. Εμείς είμαστε απέναντι σ όλους αυτούς, απέναντι στα ψέματα, απέναντι στη μικροπολιτική» σχολίασε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Δίνοντας το στίγμα των θέσεων του κόμματος του για τον τουρισμό, τόνισε ότι απαιτείται αλλαγή ρότας με προσέλκυση τουριστών υψηλού οικονομικού επιπέδου. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χειρίζεται λανθασμένα το βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

«Αν έκαναν μια βόλτα στα Χανιά, θα έβλεπαν ότι με τα συνεχή εγκληματικά τους λάθη έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε απελπισία» είπε ο κ. Βελόπουλος, μεταφέροντας το κλίμα που διαπίστωσε κατά την περιοδεία του στην πόλη. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του περιόδευσε το πρωί στη Δημοτική Αγορά των Χανίων, στο εμπορικό κέντρο της πόλης και το παλιό λιμάνι, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες. Το βράδυ παρέστη στα εγκαίνια των γραφείων της Ελληνικής Λύσης που έγιναν παρουσία φίλων και στελεχών του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News