Εξαντλήθηκε από τη ζέστη και έπεσε η 29χρονη Γαλλίδα - Ενδέχεται ο θάνατός της να οφείλεται σε θερμοπληξία

Χανιά
Εξαντλήθηκε από τη ζέστη και έπεσε η 29χρονη Γαλλίδα - Ενδέχεται ο θάνατός της να οφείλεται σε θερμοπληξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό της

Σε μια κατηφορική πλαγιά που απέχει λίγα μέτρα από το μονοπάτι Ε4 από το Ελαφονήσι προς τον Κριό, βρήκαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Χανίων τη σορό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό. Ήταν πεσμένη ανάσκελα και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από την πτώση.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές αρχές ενισχύουν την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να υπέστη θερμοπληξία και να έχασε τις αισθήσεις της. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε στη διάθεση της, φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα.

Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, ενώ τα άδεια μπουκάλια νερού που βρέθηκαν δίπλα της μαρτυρούν ότι τα αποθέματά της είχαν τελειώσει. Θεωρείται πολύ πιθανό, όταν πια είχε εξαντληθεί από την πεζοπορία στη ζέστη να συνέχισε έξω από το μονοπάτι Ε4 για να βρεθεί σε πιο σκιερό μέρος. Εξετάζεται επίσης το σενάριο να έχασε τον προσανατολισμό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη νοσηλεύτρια από τη Γαλλία. Τραγική ειρωνεία είναι πως με περπάτημα δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, θα έφτασε στην παραλία του Κριού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο της. Οι δυνάμεις της όμως την πρόδωσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News