Χανιά

Εγκαίνια για το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Ο αγιασμός τελέσθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου από τον Θεοφιλέστατο Αρχιεπίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι εγκαινιάστηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, το οποίο πρόσφατα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο αγιασμός τελέσθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στην οδό Κ.Σφακιανάκη 13 από τον Θεοφιλέστατο Αρχιεπίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό.

«Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, η Γερόντισσα Θεοξένη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής. Ακόμη, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χανίων κος Καλογερής Νικόλαος. Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Ισότητας ΑμεΑ κα Ζεβρουδάκη Ελένη. Τον Δήμο Κισσάμου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας/Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Κισσάμου κος Χαχλάκης Γιώργος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σφακίων κος Μανούσος Χιωτάκης. Ο βουλευτής Χανίων κος Βολουδάκης Μανούσος ο οποίος αδυνατούσε να παρευρεθεί απέστειλε χαιρετισμό μέσω επιστολής του.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπρόσωπους τοπικών κοινωνικών φορέων και συλλόγων για την παρουσία τους και την έμπρακτη στήριξη τους. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον κο Μπέα Γεώργιο, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον κο Ντουκάκη Στέφανο, Περιφερειακό συντονιστή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και παθολόγο, τον κο Τσαουσάκο Γεώργιο πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Χανίων, την κα Τερεζάκη Αλεξάνδρα κοινωνιολόγο από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την κα Αδαμοπούλου Εύη, ψυχολόγο του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Aleksi Edmond, μουσικό και καθηγητή βιολιού στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας πρόσφερε ένα όμορφο και ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. Τέλος, ευχαριστούμε τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την προετοιμασία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια