Θανάσιμη συμπλοκή στις φυλακές Αγιάς - Υπέκυψε στα τραύματά του ο κρατούμενος

Χανιά
Θανάσιμη συμπλοκή στις φυλακές Αγιάς - Υπέκυψε στα τραύματά του ο κρατούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων ο αλλοδαπός άνδρας

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο άνδρας, που αργά το απόγευμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στις φυλακές της Αγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός άνδρας, υπέκυψε στα τραύματά του και διεκομίσθη νεκρός στο Νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτου δύο κρατούμενοι ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα αρχικά και τον σοβαρό τραυματισμό του αλλοδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ δύο κρατουμένων και έλαβε χώρα στην Β’ Πτέρυγα των φυλακών της Αγιάς, όπου εκεί «φιλοξενούνται» όσοι εκτίουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και πιο συγκεκριμένα, μέσα στο κελί των δύο κρατουμένων.

Οι κρατούμενοι - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - είχαν έντονο επεισόδιο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα τον συγκρατούμενό του, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να επιχειρούν να δώσουν ξανά ζωή στον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα, ωστόσο ο αλλοδαπός άνδρας, δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται επίσης πως από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό έρχεται να αναδείξει αφενός το οξύ πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και αφετέρου την αδυναμία πλήρους ελέγχου από τους υπάρχοντες εργαζόμενους, καθώς το κατάστημα κράτησης δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί μέχρι 590 κρατούμενους και αυτή τη στιγμή ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 700.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News