Συγκινητική στήριξη σε οικογένεια με σοβαρά προβλήματα

Χανιά
Συγκινητική στήριξη σε οικογένεια με σοβαρά προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεσες ενέργειες από συγκεκριμένους φορείς για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης οικογένειας

Ως πρότυπο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, χαρακτηρίζονται οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησαν πρόσφατα συγκεκριμένοι φορείς των Χανίων, για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης των μελών μιας οικογένειας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ειδικότερα, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας και το Σωματείο Αρωγής Αναξιοπαθούντων “ΠΑΓΚΟΙΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ”, προσέφεραν στήριξη σε οικογένεια, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει: “Με την κίνηση τους αυτή συνέβαλαν στο έργο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, που είναι αρμόδιο για την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των κατοίκων του Δήμου Χανίων.

Οι άμεσες ενέργειες, που έγιναν από τους συγκεκριμένους φορείς για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης οικογένειας, που βρισκόταν σε ανάγκη, χρήζουν συγχαρητηρίων, αποτελώντας πρότυπο συμπεριφοράς για όλους μας”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News