Χανιά: Στη φυλακή ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιών

Κρήτη
Χανιά: Στη φυλακή ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκων

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 35χρονος που φέρεται να αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκων

Nωρίτερα απολογήθηκε στον ανακριτή Χανίων ο 35χρονος από την Κίσσαμο, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια απ’ όλη την Κρήτη, τα οποία φέρεται να προσέγγιζε με τουλάχιστον τέσσερα ψεύτικα προφίλ στο Instagram και στο Facebook.

Συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για οκτώ αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και το κακούργημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος μιας 14χρονης, την οποία φέρεται να απείλησε με όπλο.

Μάλιστα είναι πιθανό τις επόμενες ώρες, με εισαγγελική εντολή, να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Τις είχε προσεγγίσει από το Instagram ή το Facebook με ψεύτικα προφίλ

Πληροφορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, που έφτασαν στο Α.Τ. Κισσάμου, οδήγησαν σε κατ' οίκον έρευνα και στην προσαγωγή του, με την ανάκριση και την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο να καταλήγει σε αποκαλυπτικά για τη δράση του στοιχεία. Πορνογραφικό υλικό από ανήλικες, αλλά και φωτογραφίες ναρκωτικών ουσιών και όπλων έκαναν τις αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν σε βάθος την υπόθεση, καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε υπάρξει καταγγελία σε βάρος του 35χρονου.

Έξι κορίτσια, τα οποία εντοπίστηκαν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, κατήγγειλαν, με την προτροπή των γονιών τους, ότι ο φερόμενος ως δράστης τις είχε προσεγγίσει από το Instagram ή το Facebook με ψεύτικα προφίλ. Μάλιστα, η Αστυνομία εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Μία από τις ανήλικες κατήγγειλε ότι ο 35χρονος την έπεισε να συναντηθούν και να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι που συνέβη επανειλημμένα. Όταν πια το κορίτσι αρνήθηκε, το απείλησε με όπλο πως, αν δεν ενδώσει, θα αποκαλύψει την ερωτική σχέση τους. Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά φλέρταρε με τις ανήλικες στις διαδικτυακές επικοινωνίες τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι ανήλικες ζητούσαν από τον 35χρονο να τους στείλει φωτογραφία του, εκείνος έστελνε φωτογραφίες άγνωστων νεαρών ανδρών. Συχνά εμφανιζόταν ως νεαρός, με καταγωγή και τόπο διαμονής τα Σφακιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News