Χανιά

Έκδοση και ανανέωση κάρτας στάθμευσης μονίμων κατοίκων στα Χανιά

Η κάρτα στάθμευσης μονίμων ισχύει έως 31/12/2022

Από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται αναφορικά με την έκδοση / ανανέωση κάρτας στάθμευσης μονίμων κατοίκων ότι όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση, οικονομικού έτους 2020, προσκομίζοντας το Έντυπο Ε1 της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος, στο Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης και Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων (ισόγειο Δημαρχείου Χανίων), μπορούν να λάβουν κάρτα στάθμευσης μονίμων κατοίκων, ισχύος έως 31/12/2022. Στις περιπτώσεις, που είναι διαθέσιμο το Ε1 του 2019 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τις κάρτες τους έως τις 31/12/2021. Επίσης, παρατείνεται η ισχύς των ήδη εκδοθέντων καρτών με ημερομηνία λήξης 30/06/21 έως την 31/12/21.

Στο μεταξύ, επισημαίνεται ότι προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου, η τοποθέτηση επιπλέον κινητών εμποδίων για τον περιορισμό της στάθμευσης σε οδούς της Παλιάς Πόλης. Γι΄ αυτό οι κάτοικοι παρακαλούνται να προμηθευτούν / ανανεώσουν εγκαίρως τις συγκεκριμένες κάρτες, προκειμένου να σταθμεύουν τα οχήματά τους αποκλειστικά στις οριοθετημένες, γι’ αυτούς θέσεις, στην Παλιά Πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την έκδοση/παράταση των καρτών στάθμευσης μονίμων κατοίκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης και Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων, στο τηλ. 28213 41650, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

φωτογραφία unpslash

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια