Χανιά

Φυτεία 30 δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε στον Πλατανιά - Αναζητούνται οι καλλιεργητές

Τα δενδρύλλια εντοπίστηκαν σε δασώδη και δύσβατη περιοχή - Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Τριάντα δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση - εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε δασώδη και δύσβατη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τα καλλιεργούσαν επιμελώς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως ένα μέτρο.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 30 δενδρύλλια κάνναβης

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (04.06.2021) σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με τριάντα (30) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα (04.06.2021) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασώδη και δύσβατη έκταση του Δήμου Πλατανιά, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τριάντα (30) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1 μέτρο.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια