Χανιά

Με πανό για το νομοσχέδιο υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ

Τα σωματεία του νομού Χανίων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, υποδέχτηκαν με πανό τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Στον βραχίονα του Παλιού Λιμανιού των Χανίων κρεμάστηκε πανό, με το σύνθημα που βροντοφωνάζει όλη η Ελλάδα: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ανάπτυξη, που υπόσχεται η κυβέρνηση της ΝΔ, θα πατήσει πάνω στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων. Συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενοι του ΣΥΡΙΖΑ. Γυρίζουν την εργατική τάξη έναν αιώνα πίσω!

Να μην κατατεθεί το αντεργατικό τερατούργημα που ετοιμάζονται να ψηφίσουν!

Τα σωματεία που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, καλούμε όλα τα σωματεία του νομού να πάρουν τώρα αγωνιστικές, απεργιακές  αποφάσεις, να προετοιμάσουμε τη δράση μας για την επιτυχία της απεργίας στις 3 του Ιούνη, σαν βήμα κλιμάκωσης του αγώνα.

Καλούμε τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων να κηρύξει απεργία και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη στάση της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Με τη δράση, τις πρωτοβουλίες, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία, στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι στα πολεμικά τους ανακοινωθέν, δεν έχουμε άλλο δρόμο να ακολουθήσουμε, από το να απαντήσουμε με πόλεμο, με τα δικά μας όπλα.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Συνδικάτο Οικοδόμων ν. Χανίων

Σωματείο Επισιτισμού ν. Χανίων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Χανίων

Σωματείο Τροφίμων – Ποτών ν. Χανίων

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

 

 

Χανιά, 29/05/2021

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια