Χανιά

540 πακέτα τσιγάρα & 293 συσκευασίες καπνού είχε παράνομα στην κατοχή του

Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στα Χανιά  

800 πακέτα τσιγάρα και καπνό χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, είχε στην κατοχή του άνδρας αλλοδαπός στα Χανιά. Ο άνδρας μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, συνελήφθη.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών, στον αποθηκευτικό του χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 540 πακέτα τσιγάρων και 293 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Τα παραπάνω κατασχέθηκαν, ο άνδρας συνελήφθη. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Κατασχέθηκαν πάνω από 800 πακέτα τσιγάρων και καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης

Συνελήφθη, σήμερα (24.05.2021) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα (24.05.2021) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του αλλοδαπού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 540 πακέτα τσιγάρων και 293 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα πακέτων τσιγάρων και καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια