Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα του τουρισμού

Χανιά
Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα του τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη και ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Βασιλικό έχει σειρά συναντήσεων με αφορμή το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού.

Αρχικά έχει προγραμματιστεί το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Ιωάννη Γιαννακάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη.

Ακολουθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Χανίων κ. Εμμανουήλ Γιαννούλη και στη συνέχεια  επαφές με τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκη.

Πέμπτη 13/05/2021

10:00  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιώργο Σισαμάκη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υποθέσεων κα Ρένα Παπαδάκη.

11:00  Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Λάμπρο Βαμβακά.

12:00  Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Νίκο Χαλκιαδάκη και τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Βαρκαράκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News